Vi har idag lanserat inte mindre än 3 nya biror! Trots att världen är i spinn jobbar vi på.

Först ut är inget mindre än ett nytt samarbete med bandet 220V som önskade sig en klassisk typ med litet mer karakär så tillsammans sydde vi ihop en klassisk Extra Special Bitter. Japp. Engelskt så det förslår. Och läckert! Kolla in den här!

Vi släpper också två nya IPA. Båda är singelhumlade med rejäla doser. Herr Mosaic heter den ena och Fru Citra heter den andra. Citra har inte fått något porträtt än men det kommer. Mosaicen fastar dock på bild.

All ny bärs finns förstås lokalt på bolaget från Åre i väst till Bräck i öst. Bara att stövla in och snällt be om ett par flaskor (mot betalning förstås).

För er stackar som inte bor i länet eller har så fina produkter i hyllorna på erat lokala bolag så är det bara att beställa via beställningssortimentet. Styckvis går helt utmärkt!

För er stackare som inte han med så har alla flaskor av Asta Kask Lager tagit slut, även i lager. Det gick fort. Vi strängar dock om och har bryggt nytt idag. Putsa upp bootsen och härda stålhättorna så ska ni se att det dyker upp nya flaskor snart!